Here ile Android Telefonunuzu Navigasyon olarak kullanın - Mobil Günlüğü - Yakup Çetin
Son Mobil Makaleleri
Loading...

28 Ağustos 2015 Cuma

Here ile Android Telefonunuzu Navigasyon olarak kullanın

Bu günkü Android programı tanıtımında sizlere Nokia'nın Google Play'da ücretsiz ve lisanssız olarak sunduğu Here yazılımından bahsedeceğim. 

İllegal yazılımlara kırılmış Apk dosyalarına gerek kalmadan ücretsiz Here mobil navigasyon yazılımına tanıtacağım. Uygulamayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 

Bu yazılımı Yandex Navigasyon vb diğerinden ayıran en güzel özelliği uygulamanın hız testi ve hız uyarısının olması ve yazılımın orijinal olmasından dolayı devamlı olarak güncelleme alarak güncel hız sınırları yükleniyor bilmediğiniz yerleşim yerlerinde radara yakalanmamak için güzel bir uygulama.

Uygulama da iki çeşit Türkçe ses tanımlaması mevcut, Söz konusu yazılımın Google Play'da yazan bilgileri ise şu şekildedir;

Guardian, New York Times, TechCrunch, Forbes, CNET, Mashable ve daha fazlasında yayınlandı
Here, nerede olursanız olun yolunuzu bulmanızı sağlar. Here, kaybolma endişesi olmadan dünyayı kucaklamak ve yeni yerler keşfetme cesareti göstermek için var. Here, gittiğiniz yerden emin olmak ve hayatı dolu dolu yaşamak için size güven verir.
HERE sayesinde yolculuğunuza başlamadan önce plan yapabilir ve gideceğiniz yerin haritasını doğrudan telefonunuza kaydedebilirsiniz. Çevrimdışı olsanız bile dünya genelindeki 100'den fazla ülkenin haritasıyla yolunuzu asla kaybetmezsiniz. Tam olarak nerede olduğunuzu görün ve tek bakışta sürüş, toplu ulaşım ve yürüyüş seçeneklerini gösteren bir rota planlayıcısı sayesinde en iyi yolu bulun.
Yola çıkmaya hazır olduğunuzda adım adım sesli sürüş ve yürüyüş navigasyonu, sizi doğrudan varış noktanıza götürür veya tren, otobüs gibi araçlarla rotanızı planlamak için toplu ulaşım haritalarımızı kullanır. HERE sayesinde İnternet bağlantısına gerek kalmadan haritalarınız her zaman yüklü ve kullanıma hazırdır.
HERE uygulaması, haritaları daha kullanışlı hale getirir. Bölgenizdeki restoran ve mağazaları bulun ve gece gidebileceğiniz yerleri belirlemek için TripAdvisor, LonelyPlanet ve daha fazlasının derecelendirmelerine ve incelemelerine göz atın. Mağazaların konumunu, asansörleri ve diğer tesisleri gösteren 3B iç mekan haritalarıyla alışveriş merkezlerinin ve hava alanlarının içine göz atın. Bununla birlikte, arkadaşlarınızın nerede olduğunuzu görmelerini sağlayan ve konumunuzu paylaşmanın güvenilir ve özel bir yolu olan Glympse uygulamasını kullanarak arkadaşlarınızla buluşun. HERE size ne sunuyor?
Temel Özellikler
- Dünya genelinde kullanılabilen adım adım sesli navigasyon hizmeti
- ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Kanada, Avustralya ve Brezilya dahil 100'den fazla ülke için kaydedip çevrimdışı kullanabileceğiniz haritalar
- 40'tan fazla ülke için gerçek zamanlı trafik ve olay bilgileri
- Binlerce alışveriş merkezi ve hava alanı iç mekan haritaları
- 900'den fazla şehir için toplu ulaşım haritaları, yol tarifleri ve bilgiler
- Sürüş, toplu ulaşım ve yürüyüş seçeneklerini gösteren ve bunları hızla karşılaştırmanızı sağlayan bir rota planlayıcısı
- Kaydedilen yerleriniz tüm cihazlarınızda kullanılabilir, böylece yolculuklarınızı daha kolay planlayabilirsiniz


Uygulamanın güncel olarak istemiş olduğu izinlerde şu şekildedir;

 


Uygulamayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.  


Yorumla ve görüşün değerlensin


EmoticonEmoticon

    Hayat bir an, o da bu an...
Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done